Sogneundervisning

1. Kommunion

Børn, der er klar til at deltage i deres første hellige kommunion, inviteres til at være en del af dette hold. Her vil de få en dybere forståelse af, hvad der foregår under messen, og de vil også modtage Jesus i den hellige kommunion. Dette vil være den første gang, børnene oplever denne særlige begivenhed.

Firmelse

Unge, der er omkring 13-14 år gamle, opfordres til at deltage i firmelsesundervisningen Her vil de få en dybere indsigt i betydningen af firmelsen samt forventningerne til dem, når de har modtaget firmelsens sakramente af biskop Czeslaw Kozon. Biskoppen vil personligt komme for at bekræfte og styrke de unge i menigheden under firmelsesceremonien.

Tilmelding til undervisning 2024/25

Koordinatorer

Linh Nguyen

Tri Nguyen

Tlf: 53 34 31 85

Tlf: 52 22 14 04

Praktisk info 1. Kommunion

Kære forældre

Vi nærmere os snart nogle vigtige dage i sogneundervisningen, som vi skulle have været igennem til forældremødet.Da vi var nødsaget til at aflyse det, og ikke har kunne finde en ny dato, sender jeg de vigtigste informationer over denne mail.

D. 23-25. februar - 1. Kommunion Lejr på Øm

Vil der være sakramentale lejr for 1. kommunion. Denne retræte er en vigtig del af undervisningen, da de under weekenden kommer til at gå i dybe med vores tro. Det foregår på Ømborgen, hvilket betyder at 1.kommunikanterne skal overnatte hele weekenden.

Udover 1.kommunionsholdet fra Aarhus, vil 1.kommunionsholdet fra Herning også deltage. Så de kommer til at få nye venner. Lejrchefen i år er Betina Bølling, hvis i ikke kender hende, er hun fra vores menighed og har hun tidligere været kateket for 1.kommunion i mange år. Jeg kommer til at være med på lejren, men ikke som kateket, jeg har fået til opgave at være køkkenchefen, og skal sørge for at jeres børn spiser godt. (Så hvis der er nogen der har allergier, må i meget gerne skrive til mig) Der vil være nogle kateketer fra 1.kommunionsholdet der deltager, så der vil ansigter børnene kender.

I vil modtage et deltagerbrev inden længe, om yderligere informationer inden længe.

D. 2. Marts - Sogneundervisning og Fastelavn

Afholder alle sogneundervisningshold fastelavn i den sidste del af undervisningen

D. 16. marts - Første skriftemål og pynte lys

Denne dag beder vi forældre om at deltage også. Barnet vil for første gang gå til skrifte, og her ser vi muligheden for at det er noget man kan gøre det sammen. Det er en inspiration for barnet at se ens forældre gøre det først, og så gør de det efterfølgende selv.

Udover at skrifte, er det også denne dag vi pynte 1.kommunionslys, som i kan hjælpe jeres børn med.

Vi er endnu ikke sikker på om renovationen i kirken er færdig endnu. Men vi vil give jer besked, hvis vi skal være ved skt. Nikolaj kirke i stedet.

D. 6 april - Generalprøve

Generalprøven, vil blive delt op i 2 hold. Jeg vil sende en mail ud når vi nærmer os.

D. 13. april – Den hellige kommunion

Da vi er velsignet med et stort hold, er vi nødt til at dele holdet i 2 så der kan være plads til alle.

Der vil være messe kl.10 og kl.12.30.

Derfor skal i skrive en mail til mig, hvilken tid i vælger. Det er først til mølle-princip.

Hvis jeg ikke modtager en besked, vil jeg sætte kommunikanten der hvor der er ledigt.

Hvis I har yderlige spørgsmål, er I velkommen til at skrive til mig

Med venlig hilsen/Best regards 

Linh Thanh Thuy Nguyen

Scroll to Top