Posted in Uncategorized

KUK dag d. 15 april!


Så har lederne fået stablet KUK-dagen på benene, og nu er den klar til at blive slået løs! Alle er velkomne til arrangementet, det koster ikke noget at være med til KUK-dagen, dog er det stadig rart hvis vi trykkede deltager på Facebook-eventet så vi ved hvor mange pizzaer vi skal bestille! Sidste gang var det hvert fald en stor succes, så det håber vi også det bliver denne gang! Læs mere og stil gerne spørgsmål på Facebook-eventet her: https://www.facebook.com/events/1294770637243679/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s