Posted in Nyhed

Så har KUK Århus fået Ledertrøjer!

Efter en lang og hård kamp med at få design, økonomi og udbyder til at stå på linje, så har KUK Århus fået anskaffet ledertrøjer til lederne til arrangementer så det bliver let at skelne mellem ledere og deltagere!

De nye trøjer er hovedsaligt designet af vores formand Tri, men er samlet blevet færdiggjort mellem bestyrelsen og de andre leders beslutninger og stemmer. Vi glæder os til at tage dem i brug allerede her d. 15. April til KUK-dag før midnatsmessen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s