Posted in Lejr, Uncategorized

Så er Firmand Retræten 2017 ovre!

Firmand Retræte 2017 (113 of 113) I weekenden den 31. Marts til 2. April blev der holdt firmandretræte for de 45 firmander, der alle sammen skal firmes den 6. Maj.

Weekenden bød på bål, hügge, undervisning, fest og indøvelse af firmelses ritualet for alle de unge.

Fredagen startede ud med en fælles omgang stratego, samt bålaften for lige at komme i stemning til en hüggelig weekend sammen. Det betød blandt andet varm kakao, snobrød, skumfiduser og masser af bålhügge.

Lørdag havde derimod et lidt mere seriøst program. Om formiddagen afholdt vi en masse workshops, hvor firmanderne skiftede mellem at høre om Kald, at lave rosenkranse, at lave ikoner, og selvfølgelig at komme til skriftemål hos de præster vi havde besøg af om lørdagen.

Men lørdag aften handlede mere om

Firmand Retræte 2017 (84 of 113)
Firmanderne øver Firmelses ritualet

sammenholdet og hüggen, da vi i lederteamet inviterede alle firmanderne til at deltage i festaftenen med teamet “Firmelse”. Vi holdt vores egen firmelse, hvor Firmanderne fik mulighed for at spille rollerne af alle de gæster man kan invitere til sådan et stort arrangement. Firmelsen var selvfølgelig ikke komplet uden indslag fra gæsterne, så firmanderne fik da også lavet nogle rigtig gode taler for “Firmanden”.
Herefter stod lørdag aften ellers på fri leg og hügge, og besøg i vores “Øm-bar”.

Søndag havde vi gennemgang af firmelsen, hvor firmanderne fik den første komplette gennemgang af firmelses messen, med specielt fokus på firmelses ritualet.
Her fik de øvet den opstilling de sidder i, deres indgangs prosession, ritualet og alle reglerne for hvad der skal forgå.

Nu mangler vi kun generalprøven, og så går det hele løs den 6. Maj!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s